Випадково відкрив для себе ресурс, який на перший погляд здався мені звичайним інформаційним порталом. Його назва — Retro і знаходиться за адресою
https://retro.ua/.
Зайшовши на головну, я побачив доволі несподіваний набір тем: матеріали про молодик і повний місяць, норми правопису, рекомендації щодо визначення вагітності, перелік святкових днів і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Справжній інформаційний коктейль!
Я зацікавився, і продовжив знайомство. Виявилося, що на сайті представлено безліч статей на актуальні для кожного теми: від медичних порад і календарів до описів звичаїв та граматики. Навіть із назвою "Retro", його зміст — це практичні матеріали, що знадобляться щодня.
Особливо запам'ятав текст про розділові знаки — дуже доступно пояснюють правила, про які з уроків залишилися приблизні знання. Запам'ятав також статтю з календарем свят у 2026 році. У результаті, портал став корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато щоденних дилем.